Mikkel Andersen gjorde sin debut i 2009 med hans soloalbum ”El Llanto de la Guitarra”, som straks blev ”Ugens CD” i Danmarks Radio. CD’en fangede også offentligheden og promotors I Danmark og udlandet, og kickstartede Mikkels internationale karriere.

 

To yderligere albums er siden kommet til og demonstrerer Mikkels fremragende multityde og harmoniserende kontrapunktspulser og refleksioner.

 

Oplev Mikkel Andersen som en lyrisk guitarist som bringer musik fra tidligere tider ind I et dybt rørende og moderne udtryk. I denne trilogi af albums er en serie af musikstykker af komponister som Mikkel føler et særligt tilhørsforhold med, som sikrer dyb respekt for de originale kunstnere som J.S Bach, Villa-Lobos og Albeniz.

 

Fra sjælefyldte morgener til magisk støvede aftener, Mikkels guitar spille op til din sindstilstand og disposition.

 

Se Mikkels BLOG for at opdage mere om hver enkelt album og hvordan de afslører unikke historier om skabelsen både af det personlige og professionelle ved Mikkel Andersens liv.

 

 

 

 

             

ALBUM

Den klassiske guitar er et dynamisk, jordnært og karismatisk instrument som kan skabe en overbevisende atmosfære og indfange store som små intime publikum.

Lad de bløde strenge, det varme ekko og de lave toner være kompliment til din næste event og forsamling.

 

Tal om din event og book Mikkel ​HER

EVENTS

Photography, Ole Haupt

VIDEOER

Abonner på Mikkels video kanal og se hans live musik og koncerter fra hele verden.

  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle