top of page
mikkel-andersen.jpg

”Mikkel er en fremragende formidler af musik. Med stor indlevelse i musikken var alle tilhørere tryllebundet igennem hele koncerten. 
- Organist Peter Sloth Andersen 

Koncert med Mikkel Andersen

Mikkel Andersen tager publikum med på en drømmende rejse, hvor tankerne flyder og giver plads til en pause fra hverdagen. Musikken veksler mellem blide toner som flyder som en rislende bæk, intense rytmer fra Spanien og Sydamerika og klassiske stykker af europæiske komponister.

 

Med andre ord byder han på et varieret program af klassisk, poetisk og rytmisk musik.

Book en koncert
mikkel-andersen-forside.jpg

Koncerter i små og store rum

Mikkel Andersen spiller i kirker over hele Danmark - fra domkirker til landsbykirker - i musikforeninger, kulturhuse m.v. og på danske og internationale klassiske musikfestivaler.

 

Mikkel Andersen har spillet koncert i mange danske kirker. Bl.a. i Sct. Bodils Kirke i Bodilsker ved Nexø, hvor Christina D. Gornitzka skrev denne anmeldelse af koncerten i Bornholms Tidende

”Mikkel Andersen (…) fortryllede solskinsvejret udenfor til poetiske klange inde i kirken. De sydamerikanske klange emmede af solskinsvarme, melankoli, men også af energi og temperament. 


At høre guitaren helt alene i det flotte kirkerum skabte en hel særlig intim stemning, hvor også de tysteste toner gik klart og tydeligt igennem. Mikkel Andersen lagde al den sjæl i musikken, han kunne. Musikken var derfor på samme tid både stærk i udtrykket og skrøbelig, ja ligefrem sårbar i sindet”. (...) De mange mennesker oplevede en flot og lang koncert af højeste musikalske niveau”.

Book en koncert
mikkelkoncert.jpg

”Det var en gribende oplevelse at høre og se Mikkel Andersen spille med sit klare talent og fine kompetencer. Han ledte os berusende fra Danmark en mørk dag i november over Grønland, Brasilien, Venezuela og Cuba”.


- Provst Holger Lyngberg

koncerter

Om Mikkel Andersen

Mikkel Andersen er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Aarhus og Aalborg og ved det prestigefyldte Royal College of Music.

 

Han giver koncerter i Danmark og resten af Europa samt USA, Canada, Sydamerika m.v.

Han har 40 års erfaring som sologuitarist og har et stort bagkatalog og spiller et meget varieret program til sine koncerter.

Læs mere om Mikkel

Kommende events

bottom of page