Photography, Steen Olsen

*****

"Hans koncert var et møde med skønhed og åbnede døren til nye verdener og efterlader et vedvarende indtryk på sjælen."

KONCERTER

Mikkel spiller koncert og laver workshops rundt om i verden. Hans musik bliver ofte spillet i radioen og er tidligere blevet kåret som "ugens CD".

 

Skønheden ved den klassiske spanske guitar og oplevelsen af at musikken berører sjælen er fuldt til stede i Mikkels koncerter.

  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Soul

seeker

Mikkel er vokset op med sin musik. Han ser livet i et nærværende og empatisk perspektiv. Livets prøvelser, glæder og erfaringer kommer til udtryk i musikken og man får en følelse af genkendelse i mødet med ham ved hans koncerter. Læs mere...

Photography, Paco Sanchez

EVENTS & CEREMONIER

Photography, Dorthe Ivalo Jensen

Mikkel er en anderkendt mester i atmosfære og fængsler sit publikum med hans udtryk. Med lokalets energi navigerer han guitarens klassiske nuancer ind i ethvert hjørne og inviterer følelser og sjæl ind i øjeblikket.

Om det er til intime forsamlinger eller kirke-ceremonier, så helliger Mikkel sit musikalske talent til rummets vitalitet, og har slået tonen an for musikere som kanaliserer deres følsomhed ind i deres kunst.

Kontakt Mikkel for at tale om din event eller ceremonis behov, og hør hvordan du kan skabe en uforglemmelig atmosfære med en live solooptræden med klassisk guitar.

S.AMERICA

  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle